tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Actueel


Aantal per pagina

Onderhoud Gloseco bordjes

Jaarlijks onderhoud van de Gloseco borden.

Lees meer..

Rookmelders

Met ingang van 1 juli 2022 is het verplicht om rookmelders in huis te hebben.

Lees meer..

Fijne feestdagen

Namens het gehele team van Gloseco wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig en veilig 2022!

Lees meer..

Veiligheid tijdens de feestdagen

De Sint is weer in het land en we maken ons op voor de feestmaand december. Hoe we invulling kunnen gaan geven aan de feestdagen is nog wat onduidelijk, hopelijk krijgen we de komende persconferentie meer duidelijkheid hierover.

Lees meer..

Ladders

De laatste tijd zien we een toename in het gebruik van ladders door inbrekers bij een (poging) inbraak.

Lees meer..

Zone informatie

Bij een inbraakmelding zal uw alarmsysteem de zone informatie meesturen naar de alarmcentrale, de zone informatie zal zichtbaar zijn op het bedieningspaneel en steeds vaker op een bijbehorende app. Deze zone informatie is erg belangrijk en waardevol voor de centralist, de beveiliger en de politie. 

Lees meer..

Diefstal auto-onderdelen

Steeds vaker zien we dat criminelen auto-onderdelen stelen op bestelling. De criminelen zoeken dan specifieke merken/type auto's uit en slaan dan voornamelijk 's nachts hun slag. De buit bestaat vaak uit de navigatie, airbags, het stuur en koplampen.

Lees meer..

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur. In dit artikel geven wij enkele tips om goed beveiligd van uw vakantie te genieten.
Lees meer..

Burgemeester

Afgelopen vrijdag hadden wij een bijzondere gast.
Lees meer..

Back-up alarmsysteem

Een alarmsysteem zorgt voor de detectie van ongewenste bewegingen in en rondom een pand en zorgt dat er een melding van deze detectie naar de meldkamer (PAC) wordt verstuurd. Hiervoor is uiteraard een verbinding nodig tussen het alarmsysteem en de meldkamer. Een back-up zorgt voor continuïteit bij uitval van de primaire verbinding.

Lees meer..

Zomervakantie

Zomervakantie.

Ondanks de onzekerheid met betrekking tot het coronavirus gaan veel mensen toch op vakantie in binnen- of buitenland. Daarom zetten wij enkele tips op een rijtje om uw huis goed beveiligd achter te laten.

Lees meer..

Alarmsysteem zomervakantie

Zorg dat uw alarmsysteem ook klaar is voor de zomervakantie. Zo voorkomt u nodeloze meldingen en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.

Lees meer..
{literal} {/literal}