tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Actueel


Aantal per pagina

Uitvaartbeveiliging

Een inbraak tijdens een uitvaart. Dit is helaas geen fictie, maar de realiteit.   Lees meer..

Malware Android

Duizenden Android telefoons ge├»nfecteerd met malware. 

Lees meer..

Overval profvoetballer

Een brute, gewapende overval op klaarlichte dag, waarbij de vrouw en kinderen van een profvoetballer werden vastgebonden en er vervolgens persoonlijke bezittingen en contant geld werden buitgemaakt.
Lees meer..

Beveiliging bedrijventerrein

Een bedrijventerrein of industrieterrein ligt er buiten de kantooruren vaak verlaten bij. Hoewel we steeds meer naar een 24 uurseconomie toegaan, blijkt dat de meeste werkzaamheden nog steeds tijdens kantooruren worden gedaan. Hierdoor zijn de bedrijventerrein 's avonds, 's nachts, in de weekeinden en tijdens de feestdagen nagenoeg verlaten. Lees meer..

Avondklok en versoepelingen

Het afschaffen van de avondklok en de versoepelingen kunnen bijdragen aan een stijging van het aantal inbraken.  Lees meer..

Inbraakmethode gaatjes boren

Gaatjes boren is een methode die inbrekers gebruiken om een pand binnen te komen. 
Lees meer..
Spiegels Tesla

Spiegels Tesla

Diefstal buitenspiegels Tesla Lees meer..

Consultancy

Heeft u een beveiligingsvraagstuk en zoekt u daarvoor deskundig advies?

Onze beveiligingsexperts staan voor u klaar: Consultancy Lees meer..

Camera in beeld

Sinds vier jaar probeert de politie camera's van particulieren en bedrijven in beeld te brengen. Camera beelden helpen de politie om misdrijven zoals inbraken en overvallen op te lossen. Lees meer..

Coronacriminaliteit.

Zoals wij al voorspelden gebruiken criminelen de uitbraak van het coronavirus voor hun criminele activiteiten. Met name cybercriminelen spelen in op deze situatie. Lees meer..

Daling inbraken

Daling inbraken.
 
Na sluiting van horeca, sportclubs en scholen op 15 maart is een duidelijke daling van het aantal inbraken waargenomen. Dit meldt de politie op haar website. 
Deze trend geldt ook voor fietsendiefstallen en zakkenrollerij. 
 
De daling van het aantal inbraken zal van tijdelijke aard zijn. Wanneer de afgekondigde maatregelen worden opgeheven zal vermoedelijk ook het aantal inbraken weer stijgen. Daarom adviseren wij u de beveiliging van uw huis of kantoor aandacht te geven en verbeteringen direct door te voeren. Voor advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
  Lees meer..

Maatregelen Coronavirus

Coronavirus
 
Wij houden het nieuws omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Onze medewerkers worden steeds op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij onze dienstverlening zo veilig mogelijk uitvoeren. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten.
  Lees meer..
{literal} {/literal}