tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Actueel


Aantal per pagina

Lijst van Inbraken en pogingen tot inbraak in Wassenaar

Hier zullen wij in 2018 naar aanleiding van de mededelingen op burgernet het aantal inbraken en pogingen in tot inbraak in Wassenaar bijhouden. Lees meer..

Nieuwjaarsreceptie GLOSECO

Op 12 Januari 2018 heeft GLOSECO de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie voor al onze relaties georganiseerd, langs deze weg iedereen bedankt voor de opkomst.

Het was weer prettig om onze relaties ook op een informele manier te ontmoeten. Lees meer..

Nieuwsbrief GLOSECO

In onze Nieuwsbrief zetten wij tips om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken en natuurlijk nieuws omtrent ons bedrijf. Lees meer..

Beveiligingscamera’s leveren vaak onbruikbaar beeld

Op meer dan de helft van de beveiligingsbeelden zijn inbrekers of criminelen niet te herkennen. Lees meer..

Inzet Drones door inbrekers

In Blaricum worden drones ingezet door inbrekers om woningen te verkennen, zo kunnen ze zien of iemand thuis is en hoe de woning beveiligd is, deze methode zal in de toekomst waarschijnlijk op meerdere plaatsen gebruikt worden is de prognose. Lees meer..

Nationale terrorisme lijst

Op de Nationale terrorisme lijst staan personen en organisaties die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in Syrië en Irak. Lees meer..

Skimmen van bankpas door collectanten

Criminelen hebben een nieuwe manier van skimmen ontdekt, ze gaan langs de deur voor een goed doel en u kunt alleen doneren via een draagbaar pinapparaat, dit natuurlijk voor de veiligheid. Tijdens dit pinnen worden uw gegevens inclusief uw pincode gecopieerd. Lees meer..

Beveiliging Inauguratie Trump

De beveiliging van Trump tijdens de inauguratie zou meer dan 100 miljoen dollar hebben gekost. Lees meer..

Overval Lijsterlaan Wassenaar

Op Donderdagochtend, 13 april, heeft zich een overval voorgedaan op de Lijsterlaan in Wassenaar. Lees meer..

Spookfacturen

Volgens de Fraudehelpdesk hebben particulieren vorig jaar 43.460 euro overgemaakt na een nepfactuur ontvangen te hebben. Lees meer..
Mercedes 600s- pullman nu ook gepantserd.

Mercedes 600s- pullman nu ook gepantserd.

Aan de top van het S-klasse model is het de S 600 Pullman die de scepter zwaait. De limousine is er nu ook als gepantserde Guard.

  Lees meer..

Bedankje van een tevreden cliënt

Het is altijd leuk om een bedankje van een tevreden cliënt te krijgen, vooral daar dit een expat is die voor zijn werk al vele malen is verhuist naar vele verschillende landen. Lees meer..