tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Actueel


Aantal per pagina

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur. In dit artikel geven wij enkele tips om goed beveiligd van uw vakantie te genieten.
Lees meer..

Burgemeester

Afgelopen vrijdag hadden wij een bijzondere gast.
Lees meer..

Back-up alarmsysteem

Een alarmsysteem zorgt voor de detectie van ongewenste bewegingen in en rondom een pand en zorgt dat er een melding van deze detectie naar de meldkamer (PAC) wordt verstuurd. Hiervoor is uiteraard een verbinding nodig tussen het alarmsysteem en de meldkamer. Een back-up zorgt voor continuïteit bij uitval van de primaire verbinding.

Lees meer..

Zomervakantie

Zomervakantie.

Ondanks de onzekerheid met betrekking tot het coronavirus gaan veel mensen toch op vakantie in binnen- of buitenland. Daarom zetten wij enkele tips op een rijtje om uw huis goed beveiligd achter te laten.

Lees meer..

Alarmsysteem zomervakantie

Zorg dat uw alarmsysteem ook klaar is voor de zomervakantie. Zo voorkomt u nodeloze meldingen en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.

Lees meer..

Uitvaartbeveiliging

Een inbraak tijdens een uitvaart. Dit is helaas geen fictie, maar de realiteit.   Lees meer..

Malware Android

Duizenden Android telefoons ge├»nfecteerd met malware. 

Lees meer..

Overval profvoetballer

Een brute, gewapende overval op klaarlichte dag, waarbij de vrouw en kinderen van een profvoetballer werden vastgebonden en er vervolgens persoonlijke bezittingen en contant geld werden buitgemaakt.
Lees meer..

Beveiliging bedrijventerrein

Een bedrijventerrein of industrieterrein ligt er buiten de kantooruren vaak verlaten bij. Hoewel we steeds meer naar een 24 uurseconomie toegaan, blijkt dat de meeste werkzaamheden nog steeds tijdens kantooruren worden gedaan. Hierdoor zijn de bedrijventerrein 's avonds, 's nachts, in de weekeinden en tijdens de feestdagen nagenoeg verlaten. Lees meer..

Avondklok en versoepelingen

Het afschaffen van de avondklok en de versoepelingen kunnen bijdragen aan een stijging van het aantal inbraken.  Lees meer..

Inbraakmethode gaatjes boren

Gaatjes boren is een methode die inbrekers gebruiken om een pand binnen te komen. 
Lees meer..
Spiegels Tesla

Spiegels Tesla

Diefstal buitenspiegels Tesla Lees meer..
{literal} {/literal}