tel 071-4020401 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Wij zijn een echt Wassenaars beveiligingsbedrijf en al decennialang een betrouwbare veiligheidspartner voor de zakelijke en particuliere klant. Beveiliging in Wassenaar is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. 

Wassenaar

Wassenaar is een uniek dorp in Zuid-Holland. Een zeer groene gemeente en dat midden in de Randstad. Niet voor niets is Wassenaar van oudsher een geliefde plek om te wonen of tijdelijk te verblijven. De vele villa's en landhuizen zijn hier getuige van. Menig toerist vergaapt zich aan de vele prachtige vrijstaande woningen die Wassenaar rijk is. Helaas trekken deze dure woningen ook mensen aan met de verkeerde bedoelingen. Mensen die uit zijn op uw waardevolle bezittingen. 

De woningen in Wassenaar zijn attractief voor inbrekers. Zij verwachten in de woningen in de gemeente goederen buit te maken van bovengemiddelde waarde. Denk hierbij aan juwelen, zilverwerk, horloges, etc. Dit geldt overigens niet alleen voor de vrijstaande woningen in het dorp, maar ook voor de geschakelde woningen. Wassenaar heeft bovenmiddeld dure woningen en daarmee de naam van rijk dorp, met rijke inwoners. Dit maakt het aantrekkelijk voor inbrekers.

Beveiliging in Wassenaar

Wij helpen onze klanten met beveiligingsmaatregelen. Maatregelen die niet alleen het gevoel van veiligheid voor de klant vergroten, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan de veiligheid. 
De meest zichtbare vorm is onze mobiele surveillance en alarmopvolging, dag en nacht zitten wij op de weg in Wassenaar:
  • Aandacht voor de bezittingen van onze klanten.
  • Onderkennen van verdachte situaties.
  • Preventieve aanwezigheid.
  • Reageren op meldingen.
  • Controleronden.

Meer over onze mobiele surveillance en alarmopvolging: Klik hier 

Naast de zichtbare beveilgingsmaatregelen helpen wij onze klanten ook op andere manieren. Dit is afhankelijk van de vraag en de analyse. Zo kunnen we de meest effectieve beveiligingsmaatregelen selecteren en aan de klant voorleggen.

Afhankelijk van de beveiligingsmaatregelen schakelen wij geselecteerde partners in, zoals bijvoorbeeld voor de installatie of upgrade van een alarmsysteem. Uiteraard altijd in overleg met de klant.

Veiligheidsrisico's 

Onze dienstverlening is niet enkel gericht op het voorkomen van een woninginbraak. Waar nodig nemen wij ook andere veiligheidsrisico's mee in onze analyse, plan van aanpak en daarmee de geselecteerde beveiligingsmaatregelen. Er zijn tal van redenen waarom u en uw familie te maken kunnen krijgen met extra veiligheidsrisico's:
 

  • U bent (zeer) vermogend.
  • U bent een publiek figuur.
  • U bent politiek actief. 
  • Uw functie.
Zelfs een slechte relatie met uw buren kan al zorgen voor extra veiligheidsrisico's.

Veiligheidsrisico's kunnen betrekking hebben op uzelf, uw gezin, uw familie en zelfs uw huisdieren. Zowel thuis, online, onderweg, als op het werk. 

Neem vrijblijvend contact met ons op als wij u kunnen helpen bij de beveiliging in Wassenaar: Klik hier 
{literal} {/literal}