tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Alarmopvolging


Alleen voor Wassenaar: 
Door onze alarmopvolging in een relatief klein gebied kunnen wij u snelle aanrijdtijden garanderen. Dit voorkomt dat uw huis van boven tot onder wordt doorzocht en wat erger is, vernield. Tevens werken wij met een relatief klein klantenbestand, zodat onze service persoonlijker wordt, en het risico kleiner dat er twee alarmen tegelijk afgaan, in het geval dat dit toch voorkomt hebben wij eventueel een derde auto standby. De in de auto aanwezige sleutels , zijn bij een eventuele diefstal niet te herleiden naar een specifiek adres. Al onze voertuigen zijn voorzien van track en tracing, dit zodat wij te allen tijde kunnen zien waar onze voertuigen zich bevinden, ook zijn zij voorzien van een continue opnemende camera zodat wij bij het voordoen van bijzondere situaties terug kunnen kijken.

Onze surveillanten zijn voorzien van een warmtebeeldkijker, hierdoor is het voor hen nog makkelijker om onbevoegde personen op het terrein van onze clienten op te sporen.

In ons abonnement is inbegrepen meerdere dagelijkse surveillance en extra controle rond uw woning bij uw afwezigheid en/of vakantie(s), ook zullen er regelmatig statische controles worden uitgevoerd.

Wij leveren alarmopvolging gedurende 24 uur per dag, tevens kunnen we uw specifieke wensen inwilligen.
 
Abonnement zonder alarmopvolging:
Deze dienst leveren wij voor cliƫnten die geen werkend alarmsysteem in hun pand hebben, deze dienst houdt in meerdere dagelijkse surveillance rondes en de dagelijkse controle van uw pand tijdens uw afwezigheid waarbij ook regelmatig om uw pand wordt gelopen.
 
{literal} {/literal}