tel 071-4020401 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Persoonsbeveiliging


Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor personen dan wel hun eigendommen directe bescherming nodig hebben.

Helaas worden zakenlieden, prominenten, politici en artiesten, maar ook hun familieleden, steeds vaker het slachtoffer van geweld, bedreigingen en afpersing en hebben daardoor behoefte aan persoonsbeveiliging, uiteraard met behoud van hun privacy.

In alle gevallen is het uitgangspunt dat ongewenste situaties in een vroeg stadium worden onderkend en derhalve kunnen worden voorkomen.

Elke opdracht wordt begonnen met een persoonlijk gesprek zodat een risico analyse gemaakt kan worden. Aan de hand van deze risico analyse wordt in samenspraak met de opdrachtgever bepaald hoe deze persoonsbeveiliging zal worden uitgevoerd. Deze persoonsbeveiliging kan door ons desgewenst opvallend c.q. onopvallend worden uitgevoerd, dit is uiteraard mede afhankelijk van het veiligheidsrisico.

Gloseco bezit de kennis en de ervaring om personen en hun bezittingen te beschermen tegen allerlei risico's. Gloseco werkt dan ook alleen met ervaren medewerkers, afkomstig uit overheidsdiensten. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de wettelijk vereiste diploma's, tevens worden ze intern up to date gehouden. Gloseco kan desgewenst ook vrouwelijke persoonsbeveiligers inzetten. Ook tijdens uw ( vakantie)reis naar het buitenland kunnen wij u bescherming bieden.

Gloseco beschikt over een eigen wagenpark, dat van alle moderne comfort is voorzien, maar indien de opdrachtgever dit wenst kan hij uiteraard ook gebruik blijven maken van zijn eigen voertuig. Tevens beschikken wij over getrainde vip chauffeurs die buiten de normale rijvaardigheid ook over persoonsbeveiligingsvaardigheden beschikken.

In alle gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel.
{literal} {/literal}