tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
Menu
empty
  • slide11
  • slide12
  • slide9
Observatie
Opleidingen
Beveiligen
Persoonsbeveiliging

Global Security Company


Gloseco is een beveiligings bedrijf gevestigd in Wassenaar, gespecialiseerd in persoonsbeveiliging waar ook ter wereld. Gloseco kan u echter ook op alle andere fronten van beveiligingszorg van dienst zijn.
Voor persoonlijk contact kunt u terecht op ons kantoor, Hofcampweg 71-5 te Wassenaar, alleen op afspraak.

Medewerkers van Gloseco hebben hun kennis en langdurige ervaring opgedaan bij diverse specialistische eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee.

Met gebruikmaking van deze ervaring in combinatie met de toepassing van de modernste technieken is Gloseco in staat doeltreffend op te treden.

Gloseco is een zelfstandige organisatie wat borg staat voor een onafhankelijke aanpak van zaken. Waarbij de inzet in verhouding moet blijven staan tot het probleem. Uiteraard staat de vertrouwelijkheid en discretie alsmede de wens van de opdrachtgever voorop. Gloseco is in staat snel en efficiënt op te treden door heel Nederland en indien nodig daarbuiten.

Gloseco werkt onder de volgende vergunning van het Ministerie van Justitie:
ND1779

 

Nieuws

Maak het inbrekers niet makkelijk
20-02-2020
Veel mensen doen bij het weggaan de voordeur niet op slot, maar trekken de deur alleen achter zich dicht, ook laten ze het huis er niet bewoond uitzien, dit verhoogd de kans op inbraak aanzienlijk.Lees meer..
Gloseco gaat voor electrisch
20-02-2020
Gloseco rijd vanaf heden in Wassenaar alleen nog met electrisch aangedreven voertuigen, dit om het millieu te sparen maar ook om 's nachts zonder lawaai te maken te kunnen surveileren. Lees meer..
Hoe voorkom je diefstal via uitlezen van contactsleutel
20-02-2020

 

De eigenaar van een auto met een zogenaamd ‘smart key’ kan slachtoffer worden van een bijzondere vorm van diefstal. De code van de contactsleutel kan worden uitgelezen via een speciale scanner, hoe is dit te voorkomen?

Lees meer..

{literal} {/literal}