tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
Menu
empty
  • slide11
  • slide12
  • slide9
Observatie
Opleidingen
Beveiligen
Persoonsbeveiliging

Global Security Company


Gloseco is een beveiligings bedrijf gevestigd in Wassenaar, gespecialiseerd in persoonsbeveiliging waar ook ter wereld. Gloseco kan u echter ook op alle andere fronten van beveiligingszorg van dienst zijn.
Voor persoonlijk contact kunt u terecht op ons kantoor, Hofcampweg 71-5 te Wassenaar, alleen op afspraak.

Medewerkers van Gloseco hebben hun kennis en langdurige ervaring opgedaan bij diverse specialistische eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee.

Met gebruikmaking van deze ervaring in combinatie met de toepassing van de modernste technieken is Gloseco in staat doeltreffend op te treden.

Gloseco is een zelfstandige organisatie wat borg staat voor een onafhankelijke aanpak van zaken. Waarbij de inzet in verhouding moet blijven staan tot het probleem. Uiteraard staat de vertrouwelijkheid en discretie alsmede de wens van de opdrachtgever voorop. Gloseco is in staat snel en efficiĆ«nt op te treden door heel Nederland en indien nodig daarbuiten.

Gloseco werkt onder de volgende vergunning van het Ministerie van Justitie:
ND1779

 

Nieuws

Coronacriminaliteit.
22-01-2021
Zoals wij al voorspelden gebruiken criminelen de uitbraak van het coronavirus voor hun criminele activiteiten. Met name cybercriminelen spelen in op deze situatie.Lees meer..
Daling inbraken
22-01-2021
Daling inbraken.
 
Na sluiting van horeca, sportclubs en scholen op 15 maart is een duidelijke daling van het aantal inbraken waargenomen. Dit meldt de politie op haar website. 
Deze trend geldt ook voor fietsendiefstallen en zakkenrollerij. 
 
De daling van het aantal inbraken zal van tijdelijke aard zijn. Wanneer de afgekondigde maatregelen worden opgeheven zal vermoedelijk ook het aantal inbraken weer stijgen. Daarom adviseren wij u de beveiliging van uw huis of kantoor aandacht te geven en verbeteringen direct door te voeren. Voor advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
 Lees meer..
Maatregelen Coronavirus
22-01-2021
Coronavirus
 
Wij houden het nieuws omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Onze medewerkers worden steeds op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij onze dienstverlening zo veilig mogelijk uitvoeren. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten.
 Lees meer..

{literal} {/literal}