tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
Menu
empty
  • slide11
  • slide12
  • slide9
Observatie
Opleidingen
Beveiligen
Persoonsbeveiliging

Global Security Company


Gloseco is een beveiligings bedrijf gevestigd in Wassenaar, gespecialiseerd in persoonsbeveiliging waar ook ter wereld. Gloseco kan u echter ook op alle andere fronten van beveiligingszorg van dienst zijn.
Voor persoonlijk contact kunt u terecht op ons kantoor, Hofcampweg 71-5 te Wassenaar, alleen op afspraak.

Medewerkers van Gloseco hebben hun kennis en langdurige ervaring opgedaan bij diverse specialistische eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee.

Met gebruikmaking van deze ervaring in combinatie met de toepassing van de modernste technieken is Gloseco in staat doeltreffend op te treden.

Gloseco is een zelfstandige organisatie wat borg staat voor een onafhankelijke aanpak van zaken. Waarbij de inzet in verhouding moet blijven staan tot het probleem. Uiteraard staat de vertrouwelijkheid en discretie alsmede de wens van de opdrachtgever voorop. Gloseco is in staat snel en efficiĆ«nt op te treden door heel Nederland en indien nodig daarbuiten.

Gloseco werkt onder de volgende vergunningen van het Ministerie van Justitie:
POB599
ND1779


 

Nieuws

Inbraken Wassenaar 2017
29-05-2017
Wij zullen hier een lijst bijhouden van de locaties en het aantal inbraken in Wassenaar. De lijst zal worden gemaakt naar aanleiding van de meldingen op Burgernet.Lees meer..
Skimmen van bankpas door collectanten
29-05-2017
Criminelen hebben een nieuwe manier van skimmen ontdekt, ze gaan langs de deur voor een goed doel en u kunt alleen doneren via een draagbaar pinapparaat, dit natuurlijk voor de veiligheid. Tijdens dit pinnen worden uw gegevens inclusief uw pincode gecopieerd.Lees meer..
Beveiliging Inauguratie Trump
29-05-2017
De beveiliging van Trump tijdens de inauguratie zou meer dan 100 miljoen dollar hebben gekost.Lees meer..