tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
Menu
empty
  • slide11
  • slide12
  • slide9
Observatie
Opleidingen
Beveiligen
Persoonsbeveiliging

Global Security Company


Gloseco is een beveiligings bedrijf gevestigd in Wassenaar, gespecialiseerd in persoonsbeveiliging waar ook ter wereld. Gloseco kan u echter ook op alle andere fronten van beveiligingszorg van dienst zijn.
Voor persoonlijk contact kunt u terecht op ons kantoor, Hofcampweg 71-5 te Wassenaar, alleen op afspraak.

Medewerkers van Gloseco hebben hun kennis en langdurige ervaring opgedaan bij diverse specialistische eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee.

Met gebruikmaking van deze ervaring in combinatie met de toepassing van de modernste technieken is Gloseco in staat doeltreffend op te treden.

Gloseco is een zelfstandige organisatie wat borg staat voor een onafhankelijke aanpak van zaken. Waarbij de inzet in verhouding moet blijven staan tot het probleem. Uiteraard staat de vertrouwelijkheid en discretie alsmede de wens van de opdrachtgever voorop. Gloseco is in staat snel en efficiĆ«nt op te treden door heel Nederland en indien nodig daarbuiten.

Gloseco werkt onder de volgende vergunning van het Ministerie van Justitie:
ND1779

 

Nieuws

Certificaat voor de naleving van de CAO
21-09-2018
Op 15 Februari 2018 heeft GLOSECO B.V. controle gehad op de naleving van de CAO Particuliere Beveiliging en voor de goede naleving een certificaat ontvangen.Lees meer..
Lijst van Inbraken en pogingen tot inbraak in Wassenaar
21-09-2018
I.v.m. de nieuwe privacy wetgeving zullen wij deze lijst van inbraken niet meer publiceren.Lees meer..
Nieuwsbrief GLOSECO
21-09-2018
In onze Nieuwsbrief zetten wij tips om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken en natuurlijk nieuws omtrent ons bedrijf.Lees meer..