tel 071-4020401 Nederlands English
Home
Home
Menu
empty

Beveiliging bedrijventerrein

24-07-2024
Een bedrijventerrein of industrieterrein ligt er buiten de kantooruren vaak verlaten bij. Hoewel we steeds meer naar een 24 uurseconomie toegaan, blijkt dat de meeste werkzaamheden nog steeds tijdens kantooruren worden gedaan. Hierdoor zijn de bedrijventerrein 's avonds, 's nachts, in de weekeinden en tijdens de feestdagen nagenoeg verlaten. Buiten de kantooruren is er daardoor weinig tot geen toezicht op het terrein. En minder toezicht leidt tot meer criminaliteit; meer inbraken, vernielingen, afvaldumping, etc. 

Beveiliging bedrijventerrein

Wij kunnen het toezicht verzorgen, juist op de momenten dat het nodig is.

Door (semi-)permanente aanwezigheid op het terrein door een beveiliger in een opvallend surveillancevoertuig kunnen wij bijdragen aan veiliger bedrijventerrein:
  • Preventieve aanwezigheid.
  • Signaleren van ongewenste situaties.
  • Rapporteren.
  • Alarmeren (hulpdiensten en/of waarschuwingsadressen).
  • Assisteren bij calamiteiten.
  • Schadebeperking door snelle reactie van de beveiliger.
De aanwezigheid van een mobiele beveiliger is ook effectief bij het tijdig detecteren van andere ongewenste situaties, zoals bijvoorbeeld brand!

 

Alarmopvolging

De beveiliging van een bedrijventerrein kan desgewenst, per bedrijf, worden uitgebreid met alarmopvolging. Naast de mobiele surveillance zijn wij dan ook in staat snel te reageren om binnenkomende alarmmeldingen. Ook nu juist tijdens de momenten dan er niemand aanwezig hoort te zijn. 

 

Maatwerk

Elk bedrijventerrein is anders, mede door geografische ligging en de gevestigde bedrijven. Ook hebben we te maken met de wensen van de daar gevestigde ondernemers. Daarom is het beveiligen van een bedrijventerrein altijd maatwerk. Wij denken graag met u mee en desgewenst adviseren wij ook over het nemen van andere beveiligingsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld beveiligingscamera's of hekwerken. 

Door als collectief de beveiliging op een bedrijventerrein te organiseren worden de kosten per ondernemer enorm gereduceerd. Zo heeft elk bedrijf op het bedrijventerrein dezelfde beveiliging voor dezelfde kosten. Additionele beveiligingsmaatregelen, zoals alarmopvolging, brand en sluitronden, sluitbegeleiding, kunnen daarnaast per bedrijf direct met ons worden geregeld. 

Kunnen wij u helpen?

Wij helpen u graag met de beveiliging van uw bedrijventerrein: Contact

 

Terug naar overzicht

{literal} {/literal}