tel 070-3586966 Nederlands English
Home
Home
Menu
Menu
empty
Alarmopvolging
Consultancy
Beveiligen
Persoonsbeveiliging

Gloseco B.V.

Gloseco B.V. is een in Wassenaar gevestigd beveiligingsbedrijf en al decennialang een betrouwbare veiligheidspartner voor de zakelijke en particuliere klant.


Wij staan klaar om u te helpen op het gebied van veiligheid. Dit kan een enkel adviesgesprek zijn, maar wij kunnen ook zorgen voor de inventarisatie, analyse, implementatie en uitvoering van de beveiliging. Geheel afhankelijk van de situatie, uw wensen en mogelijkheden. 

Onze medewerkers hebben hun ervaring opgedaan bij Defensie, de politie en beveiligingsbranche. Deze opgedane ervaring, samen met het volgen van de huidige trends en innovaties, maakt dat onze medewerkers specialisten zijn in hun vakgbied. 


Uitgelichte diensten:Gloseco werkt onder de volgende vergunning van het Ministerie van Justitie en veiligheid:
ND1779

 

Nieuws

Veiligheid tijdens de feestdagen
06-12-2021
De Sint is weer in het land en we maken ons op voor de feestmaand december. Hoe we invulling kunnen gaan geven aan de feestdagen is nog wat onduidelijk, hopelijk krijgen we de komende persconferentie meer duidelijkheid hierover.

Lees meer..
Ladders
06-12-2021
De laatste tijd zien we een toename in het gebruik van ladders door inbrekers bij een (poging) inbraak.

Lees meer..
Zone informatie
06-12-2021
Bij een inbraakmelding zal uw alarmsysteem de zone informatie meesturen naar de alarmcentrale, de zone informatie zal zichtbaar zijn op het bedieningspaneel en steeds vaker op een bijbehorende app. Deze zone informatie is erg belangrijk en waardevol voor de centralist, de beveiliger en de politie. 

Lees meer..

{literal} {/literal}